Persoonlijk gedicht

Een van de fijnste opdrachten vind ik het schrijven voor anderen. Het voelt als ontzettend dankbaar werk om woorden te mogen geven aan de (soms onbeschrijfelijke) gevoelens van anderen. Het is voor mij een grote eer wanneer ik in vertrouwen genomen wordt. Wanneer iemand zijn of haar hart op tafel legt, ik al deze stukjes van dat hart mag verzamelen en ze mag gebruiken als inkt op het papier. Het resultaat van dit intieme en persoonlijke proces is een persoonlijk verhaal of gedicht. Helemaal en voor altijd voor jou. 

Op voorhand houden we een telefonisch gesprek. Tijdens dat gesprek leer ik jou en jouw verhaal zo goed mogelijk kennen. Dan ga ik aan de slag met het gedicht. Dit heb ik normaliter binnen twee weken geschreven. Wanneer jouw persoonlijk gedicht af is ontvang je deze zowel digitaal als geprint op mooi papier in A5 formaat.

Kosten: 300 euro.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@loiskruidenier.nl 

Foto door Froukje de Jong